Oprema za predelavo/obdelavo perutnine

Proma inženiring, d. o. o., se ukvarja s projektiranjem in izdelavo opreme za predelavo in obdelavo perutninske mesa. Izdelujemo posamezne elemente, naprave, pa tudi celostne linije za predelavo in obdelavo perutnine (glede na potrebe naročnika).

Linija za razsek piščancev

Primerne so za razsek in sortiranje perutnine, izdelane glede na potrebne kapacitete in zahteve kupca. Linijo lahko dopolnjujemo s trakovi za dovoz zabojnikov, trakovi za kosti, s stroji za skubljenje, sortiranje, čiščenje, parjenje …

Izkoščevalec stegen

Uporablja se za izkoščevanje kosti pri perutnini. Gre za samostojno napravo, ki ni del avtomatizirane linije za predelavo ali obdelavo perutnine.

Stroj za ražnjiče

Uporablja se za pripravo ražnjičev v liniji za predelavo ali obdelavo perutnine. Vključuje lahko tudi nabodalo za ražnjiče.

Pralna komora

Uporablja se lahko v perutninski ali drugi industriji za pranje izdelkov in embalaže. Povezuje se s tračnimi transporterji.

Inox paneli

Dobavljamo tudi panele iz inoxa (nerjavečega jekla), ki se zaradi svoje odpornosti in kakovosti uporablja v industrijah vseh vrst.

Galerija: